mainlogo
  Serving the Children of the World™ www.kiwanis.nl

Nieuws

Kiwanis Club Brunssum maakt en verkoopt ambachtelijke appel/perenstroop

stroopJaarlijks wordt in het voorjaar de boomgaard Nierhoven bezocht om de appel- en perenbomen te snoeien.
Daarna, in oktober (afhankelijk van het rijpingsproces,) worden de appels en peren geoogst en naar de vaste stoker gebracht om op ambachtelijke wijze appel/perenstroop te bereiden.
Lees verder . . .

Wijnproject

wijnHet wijnproject van Kiwanis Brunssum ondersteunt al 20 jaar goede doelen die gericht zijn op kinderen in achterstandsituaties. Deze achterstandsituatie kan van verschillende aard zijn zoals hun lichamelijke of geestelijke gezondheid maar ook de financieel . . .
Lees verder . . .

Charity Diner - zondag 17 september 2017

STOPCharity Diner - zondag 17 september 2017
Ook dit jaar organiseren wij het inmiddels traditionele Charity-Festijn op zondag 17 september a.s. in de prachtige ambiance van Abdij Rolduc te Kerkrade.
Lees verder...

High Wine - zondag 21 mei 2017

STOPHigh Wine - zondag 21 mei 2017
Op zondag 21 mei 2017 organiseert Kiwanisclub Brunssum een HIGH WINE en VERKOOP in het pittoreske Gruuze Kirkske in Sittard. We hebben wijnen geselecteerd voor elk seizoen, uit nieuwe gebieden en van onbekende wijnmakers.
Lees verder...

Kiwanis en UNICEF bundelen krachten tegen tetanus

STOPKiwanis en UNICEF bundelen krachten tegen tetanus
Onder de naam STOP Tetanus geeft Kiwanis District Nederland al sinds 2010 invulling aan het internationale ELIMINATE project, waarin Kiwanis International en UNICEF hun krachten bundelen om een eind te maken aan tetanus bij moeders en pasgeborenen. Deze dodelijke zieke . . .

Lees verder . . .